en smart gödselhanteringstjänst I SAMARBETE MED KLIMATKLIVET

Vi tar ansvar från produktion till slutdestination för minskad reursanvändning i hästnäringen

För att minska miljöbelastningen från hästnäringen vill även vi dra vårt strå till stacken.
Vi erbjuder därför en komplett tjänst där du enkelt och bekvämt blir av med ditt hästgödsel.
Det enda du behöver göra är att byta till vårt linströ samt fylla i en intresseanmälan nedan.

Vi återkommer till dig med ett förslag på upplägg samt en kalkyl över intäkter och kostnader. Du har därmed full kontroll över din strö- och gödselekonomi över hela året.

 

Vad händer med ditt stallgödsel?

Ger du bort det, eller blundar du varje gång du går förbi gödselstacken? Låt oss erkänna detta för oss själva, stallägare emellan, hästgödsel är inte helt enkelt att bli av med. Ofta kostar det dyra pengar och många lantbrukare tar inte emot det då det kan innehålla rester som blir ett ovälkommet tillskott i grödorna.

Men ditt stallgödsel är värdefullt för andra, och du kan få ersättning för ditt gödsel, som täcker delar av dina kostnader för stallströ.

Vad krävs?

Vad innebär tjänsten och vad krävs för att kunna använda sig av EQuiFimus?

Alla som enbart använder EQuiLinum linströ kan ansöka. Blir ansökan godkänd, upprättas ett avtal mellan oss där alla villkor och kostnader för hyra av gödselkärl, tömningsfrekvens framgår.

Ditt gödselkärl levereras sedan på önskat startdatum, och när kärlet börjar bli fullt bokar du tömning. Gödseln förmedlas till tredje part och beroende på gödselns kvalitet får du ersättning i form av värdecheckar att handla nytt EQuiLinum linströ för i vår webbutik.

Självklart tar vi hand om plasten från våra linströbalar. Handlar du även grovfoder av oss tar vi hand om balplasten med!

Mer klimatneutralt kan det knappast bli!

Intresserad?

Så här enkelt är det

avdelare-häst
  1. Skicka in en ansökan
  2. Blir ansökan godkänd upprättas ett avtal mellan parterna där hyra av gödselkärl, tömningsfrekvens, kostnader samt villkor ingår.
  3. Ditt gödselkärl levereras sedan på önskat startdatum och därefter bokar du tömning när kärlet börjar bli fullt.