Hur ger du din häst bäst förutsättningar?

Allt börjar med bra foder

Som hästägare funderar du säkert på hur du kan ge din häst de allra bästa förutsättningarna. Du vet redan att bra foder är den viktigaste komponenten till starka och friska djur. Nu har du möjligheten att välja analyserat kvalitetsfoder, i den mängd och form som passar dig, ur Sveriges största utbud. Här jämför du foder, väljer en betalmetod som passar dig och får allt hemlevererat. Med vår nöjdhetsgaranti kan du känna dig helt trygg. Vi hjälper både säljare och köpare genom hela processen med annonsering, analyser, betalning, reklamation och transport, och förser varje vecka allt från det lilla stallet till de stora anläggningarna.

Hitta rätt foder

Jämför foder från odlare i hela landet

Vi täcker hela Sverige med grovfoder för alla hästar. Börja med att ta reda på din hästs behov med EquiOpt, vår gratis foderstatsberäknare. Sen beger du dig till Hötorget och filtrerar fram grovfoder som passar din häst och plånbok.

Analyserat!

Full kontroll på vad din häst får i sig

Vi är helt oberoende och vårt mål är att optimera ditt foder. Vår ambition är att du ska kunna klara den dagliga fodergivan på enbart grovfoder.Det lönar sig att kolla med oss, Vi gör över 200 analyser i vår databas från 32 olika producenter, årligen!

Tryggt & enkelt

Vi tar hand om leverans och betalning

Här handlar du tryggt. Vi övervakar och bistår där säljare och köpare lätt hamnar i en utsatt situation, vid betalning, reklamation och transport. Att du ska känna dig fullständigt trygg med affären, det är vår affärsidé och navet i vår tjänst.

Osäker?

vi hjälper dig hela vägen!

avdelare-häst
En frisk häst äter hö
Foderrådgivning

Vi är en helt oberoende foderrådgivare och vår uppgift är att optimera ditt foderinköp utefter dina ekonomiska förutsättningar.

Vår ambition är att du ska kunna klara den dagliga fodergivan på enbart grovfoder.

Det lönar sig att kolla med oss innan du köper in ditt grovfoder för säsongen, då vi har över 200 analyser i vår databas från 32 olika producenter, årligen! 

Stallströrådgivning

Vi hjälper gärna till att göra en beräkning av din åtgång av stallströ under installningsperioden.

Vårt dammfria linströ lämpar sig såväl för hästar på box som i lösdrift, unga som äldre och hobbyhäst som tävlingshäst. 

Låt oss matcha kostnaden för ditt nuvarande stallströ!

Farmer stacking hay bales
Inköpsrådgivning

Låt vår digitala tjänst optimera dina inköp till ditt stall.

Tjänsten beräknar foderstater till alla dina hästar utifrån deras dagliga behov och vi hjälper dig matcha mot någon av våra över 200 analyser i vår databas.

Tjänsten ger dig även möjlighet att handla grovfoder, tillskottsfoder samt strö direkt  – utifrån dina ekonomiska och geografiska förutsättningar. 

EQuiOpt logotye

UPPDATERAD OKTOBER 2021

EQuiOpt

i din hand eller i datorn

För att skapa foderstater snabbt och enkelt för alla dina hästar kan du gå direkt till Mitt stall. Det ger dig en komplett bild över ditt foderbehov till hela stallet. Med resultatet av din foderstat kan du hitta rätt i foderdjungeln och hitta ett rätt foder till din häst och din plånbok.

Vi har en uppdaterad version av appen som är kopplad till “mitt stall” här på hemsidan. Den finns för både Android & iOS. Det går även bra att använda webbversionen som du hittar här.

App splash screen Foderstatverktyg

Hitta ännu fler bra erbjudanden!

Våra grymma samarbetspartners

Vi håller koll på priserna för grovfoder som säljs i Sverige. 

Håll koll på lokala höpriser