100% dammfritt

Skaffa ett

ekonomiskt och 
lättmockat strö

till din häst

Linströ är ett dammfritt strö, idealiskt för hästar med luftvägssjukdomar såsom RAO.

Det är otroligt lättmockat, osmakligt för hästen och minskar åtgången samt volymen på din gödselstack radikalt.

Vårt linströ absorberar mellan 6-12 gånger mer än halm och spån, vilket gör det till ett mycket ekonomiskt ströalternativ.

Linet besprutas inte och är därför fritt från bekämpningsmedel samtidigt som det är helt förnybart ur klimateffektivsynpunkt.

Beräkna linströförbrukningen i ditt stall

Hur mycket Linströ behöver du?

Använd Linströ-generatorn för att enkelt räkna ut ditt behov.

Skicka därefter beställningen direkt till oss.

Osäker?

Vill du veta mer om Linströ?

Vi hjälper gärna till att göra en beräkning av din åtgång av stallströ under installningsperioden. Vårt dammfria linströ lämpar sig såväl för hästar på box som i lösdrift, unga som äldre och hobbyhäst som tävlingshäst.

Låt oss matcha kostnaden för ditt nuvarande stallströ!

Låt oss göra dig en tjänst

Vi tar även hand om gödslet

EQuiFimus logotyp

Med vår tjänst EQuiFimus erbjuder vi en miljövänlig och klimateffektiv hantering av ditt linströ-gödsel.

Ansöker du om att gå med i EQuiFimus gödselhanteringsprogram, så ombesörjer hämtning och bortforsling av ditt gödsel. Du hyr täta förvaringskärl av oss och när det är dags för tömning hämtar vi det hos dig.

Du tjänar på affären då vi låter ett antal aktörer lägga bud på gödslet, mellanskillnaden får du själv tillbaka i form av värdecheckar som du kan handla linströ för hos oss.

FÖRDELAR MED LINSTRÖ

Bättre stallmiljö

Vårt Linströ är ett ultra-absorberande strömedel som erbjuder hästen en torr och ren bädd utan att damma. Genom att binda till sig ammoniak, säkerställer Linströ en ren och fräsch stallmiljö.

Återanvändbart

Linströ är ett utomordentligt gödningsmedel. Gödslet från ditt stall kommer att vara rikt på kväve, fosfor och kalium. Du kan använda gödslet för all slags odling då det bryts ned mycket fort och är utmärkt för att reducera surheten i jorden

Ekonomiskt

Åtgång till en renlig häst är cirka 1 bal per månad, vilket gör den prisvärd. Linströ behöver inte heller vattnas vilket ger 100% av sugkapaciteten redan från början.

Spela videoklipp

Mocka rätT

Det finns ett par saker att tänka på när du mockar din linströbädd för att spara strö, spara din kropp samt göra gödseln så attraktiv som möjligt.

Kika gärna på filmklippet här intill för att se hur enkelt du sköter din bädd.

Läs fler artiklar om linströ här:

Det kanske allra viktigaste?

Vad tycker våra kunder?