Om EQuiCIBUS

Redan 2010 föddes idén om en internationell handelsplattform för svenska lantbrukare, djurägare och foderproducenter.

Projektet startades av en lantbrukspionjär och en eldsjäl med en liten inblandning av ingenjörs- och entreprenörskap samt en gnutta juridik.

2018 lanserades, efter 8 års utveckling och utvärdering, en applikation med samma namn för att avhjälpa den dåvarande foderkrisen genom att foderköpare med hjälp av appen fick räkna ut foderbehovet, vilket i sin tur utgjorde maximala mängden foder som foderköparen sedan fick köpa.

Nu går vi ett steg längre och lanserar en plattform där foderköpare och säljare på ett snabbt och enkelt sätt kan köpa och sälja grovfoder och strö till det absolut bästa pris marknaden kan erbjuda. Dessutom under fullständig trygghet då EQuiCIBUS övervakar och bistår under de nödvändiga stegen där säljare och köpare annars lätt hamnar i en utsatt situation, nämligen betalning, reklamation och transport.

Vårt mål är att alla som handlar med EQuiCIBUS auktionstjänst ska känna sig fullständigt trygga med affären, det är vår affärsidé och det är också navet i vår auktionstjänst.