Sälja på auktion

Att sälja på EQuiCIBUS auktion

Genom expertis, kvalitet och marknadens bästa priser är EQuiCIBUS ledande inom grovfoder- och strömedelsauktioner. Välkommen att kontakta våra säljare redan idag!

Onlineförfrågan

Gör en förutsättningslös förfrågan till oss på det grovfoder eller strömedel du vill sälja genom att skicka in en beskrivning av dem till oss. Använd gärna vår onlineförfrågan som guidar dig genom beskrivningen av det du vill sälja.

Till onlineförfrågan >

Boka tid med säljare

Har du stora partier du vill sälja eller är osäker på hur du ska gå tillväga för att maximera försäljningspriset? Kontakta en av våra säljare för att boka tid, vi besöker även din produktionsanläggning för rådgivning.

Till tidsbokningsförfrågan >

Beslut om att sälja - skriva kontrakt

När du bestämt dig för att sälja skrivs ett avtal som inkluderar den kompletta beskrivningen av varan, dess beskaffenhet, utropspris och acceptspris. Utropspris är den marknadsanpassade värderingen av ett föremål inför auktionen och är en vägledning för köparen. Acceptpris är ett dolt lägsta minimipris som säljare kan begära.


Vad kostar det att sälja? Se vår prislista >
Se våra försäljningsvillkor för onlineauktion >

Att sälja online

Auktionen startar direkt när varorna publiceras. Varorna är nu även tillgängliga och sökbara för en global kundgrupp på internet, och du kan följa auktionens gång på EQuiCIBUS.se.

Efter auktionen

Efter avslutad auktion tar vi in betalning från köparen. Därefter betalas pengarna ut till säljarens bankkonto. Detta kan ta upp till 25 bankdagar efter avslutad onlineauktion.